Huippua, että haluat oppia lisää ja kehittyä valokuvaajana! Täytä lomake, ja me palataan sun viestiin heti tilaisuuden tullen. Jos lomakkeet ei ole sun juttu, voit lähettää meille suoraan myös sähköpostia info@simplyskills.fi!

lähetä

Kiitos! Lomakkeen lähetys onnistui.Virhe lomakkeen lähetyksessä. Yritä uudelleen!

Q & A

OVATKO LAURA JA HELIANNA MOLEMMAT MUKANA KAIKISSA WORKSHOPEISSA?

Laura ja Helianna tekevät vauvakuvausta hieman eri metodeita hyödyntäen, joten molemmat pitävät workshoppeja omilla tahoillaan, omilla studioillaan. Sivustolle tulevat worskhopvideot ovat Lauran ja Heliannan yhteistyönä tuotettuja.

TARVITSEEKO MINULLA OLLA OMA STUDIO OSALLISTUAKSENI WORKSHOPPEIHIN TAI MENTOROINTIIN?

Workshoppiin osallistuvilla ei tarvitse olla omaa studiota. Voit soveltaa oppimaasi, teet vauvakuvauksia sitten missä tahansa. Lauran mentorointiohjelmaan osallistuvilla olisi hyvä olla oma studio, mikäli haluat, että Laura tulee studiovisiitille ja auttaa saamaan kuvausolosuhteesi kohdilleen. Viimeinen kuvaus, minkä oppilas tekee pääosin itse, voidaan tehdä myös Lauran studiolla, mikäli oppilaalla ei ole omaa kuvaustilaa. Helianna voi tehdä "studiovisiitin" myös asiakkaasi kotiin, mikäli suunnitelmissasi on tehdä kuvauksia pääasiassa asiakkaiden kodeissa.

EN OLE KUVANNUT VIELÄ YHTÄÄN VAUVAA. VOINKO OSALLISTUA WORKSHOPPIIN TAI MENTOROINTIIN?

Ehdottomasti! Mentorointiohjelma skaalataan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Workshoppiin tai mentorointiohjelmaan osallistuvilla ei tarvitse olla kokemusta vauvakuvauksesta, mutta osallistujien tulee osata käyttää järjestelmäkameraansa manuaalimodella ja ymmärtää valokuvaamisen perusteet.

AUTATTEKO MYÖS HINNOITTELUUN LIITTYVISSÄ ASIOISSA?

Workshopissa voidaan keskustella myös hinnoitteluun ja markkinointiin liittyvistä asioista, mutta mentorointiohjelmassa tähän pureudutaan hieman tarkemmin. Laura tai Helianna eivät voi antaa valmista hintalistaa kopioitavaksi, vaan kaikkien kuvaajien on tärkeä laskea omaan kulurakenteeseen ja bisnesmalliin perustuvat hinnat. Tähän voit saada apua henkilökohtaisessa mentorointiohjelmassa.