miten simply skills syntyi?

Moikat sinulle!

Me ollaan Laura ja Helianna. Vauvakuvausmasterit Laura Schneider Photographyn ja Helia Visualsin takana.

 

Meidän polkumme vauvakuvaajiksi ovat yllättävänkin samankaltaiset vaikka tyylimme poikkeavatkin melko paljon toisistaan. Suurimman eron kuvausolosuhteidemme välille tekee se, että Laura käyttää studiovaloa kun taas Helianna kuvaa täysin luonnonvalolla.

 

Me molemmat löysimme valokuvaaja-ammattimme kenties sillä tyypillisimmällä tavalla - äitiyslomalla omien lasten inspiroimana. Olemme myös vahingossa käyneet kaikki samat kurssit, polut ja mutkat tällä taipaleellamme toisistamme tietämättä ja eri ajanjaksoina.

 

Vuonna 2017 me jostain kumman syystä päädyimme molemmat "pahimman kilpailijamme" (heh!) kanssa lounaalle ja saatiin iloksemme huomata, että meillä synkkaa aivan hurjan hyvin!

 

Poikkeavista tyyleistämme huolimatta meidän ajatusmaailma ja arvot vauvakuvaajina ovat niin samanlaiset, että yhteistyö ja yhteiset proggikset olivat vain ajan ja kanavoitumisen kysymys.

 

Me molemmat ollaan aiemmin tarjottu tahoillamme workshopeja ja vastataan viikoittain lukuisiin tiedusteluihin aina tekniikoista valoihin, joten kysyntää vastauksille on. Halusimme vain löytää keinon tehdä tätä yhdessä.

 

 

 

Halusimme luoda jotain ihan uutta Suomen vauvakuvaus-

maailmaan. Jotain, mistä jokainen - aina aloittelijasta konkarikollegaan - voisi saada jotain irti.

 

Jotain sellaista, mitä me itse olisimme kaivanneet niinä kamalan ihanina ensimmäisinä kuvausvuosina. Sellaista yhteisöä. josta saa positiivista feedbackia ja paikkaa josta voi napata muutamalla klikkauksella lisäinspistä tulevaan kuvaukseen.

 

Koulutuskeskus, jota voi hyödyntää kotona pyjama päällä. Oppi, jota pääsee seuraamaan livenä ja mentorointimahdollisuudet, jotka voivat mullistaa kokonaisen elämän. Sellaista me haluttiin ja siitä syntyi

SIMPLY SKILLS.

the art of teaching is

the art of assisting discovery

meidän tiimi

Helianna

the natural light lover

"Kontrastiset, kauniisti kuvaustilanteessa valaistut mustavalkokuvat puhuttelevat minua tällä hetkellä eniten. Inpspiroidun tunnesiteistä ja onnistunut kuva pitää sisällään aina jonkun fiiliksen. Valokuvauksessa minua kiehtoo hetkien pysäyttäminen juuri silloin kun kaikki tuntuu kaoottisimmalta."

 

www.heliavisuals.fi

 

Laura

the studio master

"Rakastan yksinkertaisuutta, mutta samalla minuun vetoaa pidemmälle viedyt yksityiskohdat ja teemat, mitkä korostavat kuvan aihetta ja tarinaa. Kuvatessani taidetta asiakkaani kotiin, haluan luoda kuvia, mitkä herättävät katsojassaan sen saman "aaaaww" reaktion mikä useimmiten syntyy kohdatessamme pienen, vastasyntyneen vauvan."

 

www.lauraschneiderphotography.com